Bell Schedules » ORIENTATION WEEK for BLENDED LEARNING

ORIENTATION WEEK for BLENDED LEARNING

ORIENTATION WEEK for BLENDED LEARNING Wednesday, Feb 3rd follows regular 30 minute online classes
Description / Period Start Time End Time Length
Warning Bell 8:25 AM
ADVISORY 8:30 AM 10:05 AM 95 min
Campus Tour 1 9:00 AM
Campus Tour 2 9:20 AM
Campus Tour 3 9:40 AM
Break 10:05 AM 10:15 AM 10 min
PERIOD 1 10:20 AM 10:30 AM 10 min
PERIOD 2 10:35 AM 10:45 AM 10 min
PERIOD 3 10:50 AM 11:00 AM 10 min
PERIOD 4 11:05 AM 11:15 AM 10 min
PERIOD 5 11:20 AM 11:30 AM 10 min
PERIOD 6 11:35 AM 11:55 AM 20 min
Dismissal 11:55 AM