Bell Schedules » Career Fair / Activity Day

Career Fair / Activity Day

Career Fair / Activity Day January 19, 2018
Description / Period Start Time End Time Length
Warning 8:25 AM
Opening / Advisory 8:30 AM 8:55 AM 25 min
SESSION #1 9:00 AM 9:30 AM 30 min
SESSION #2 9:35 AM 10:05 AM 30 min
SESSION #3 10:10 AM 10:40 AM 30 min
Break 10:40 AM 10:52 AM 12 min
Advisory 10:55 AM 11:37 AM 42 min
7th Lunch / 8th Advisory 11:39 AM 12:09 PM 30 min
8th Lunch / 7th Advisory 12:11 PM 12:41 PM 30 min
Advisory 12:44 PM 12:55 PM 11 min
ACTIVITY DAY 12:55 PM 2:25 PM 90 min
Closing / Advisory 2:30 PM 2:39 PM 9 min